Woensdag 15 april

Hoi ik ben Marieke Buitendijk en woon in de Raadhuisstraat.

Mijn woensdag loopt als volgt. Om 4.45 uur loopt mijn wekker af, dan begin ik de ochtendkrant rond te brengen. Tijdens de ochtendkrant geef ik ook nog 3 lammetjes met de fles te drinken. De moeder heeft niet genoeg melk, vandaar. Ik ben dan rond half zeven klaar.

Dan ga ik met mijn vogel Koko ontbijten en om tien voor zeven vertrek in naar Gorinchem naar mijn werk. Ik werk bij Avres als voorvrouw-hovenier waar ik het super naar mijn zin heb. Ik moet daar van half 8 tot half 5 werken, dan ben ik rond vijf uur thuis.

Ik ga dan mijn rondje beesten doen, ik ga mijn schapen, koeien en paarden verzorgen die door het hele dorp lopen. Veel werk maar wel erg leuk. Daarna ga ik altijd op woensdag bij mijn ouders een biertje halen, dan komt mijn broertje ook meestal, en daarna naar de friettent om 19.30 uur, maar nu moeten we helaas de friet thuis opeten daarna douchen en nog even bankhangen en dan weer naar bed want het is immers zo weer 4.45 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *