Woensdag 17 juni

Even voorstellen, ik ben Nico Keijzer, ook wel bekent als Nico de Bakker. Ik ben een geboren Amsterdammer, maar inmiddels al 47 jaar woonachtig in Goudriaan.

Ik ben alweer 10 jaar weduwnaar, vader van 4 kinderen, 10 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen. Ik ben een trotse opa.

Op de dag dat ik 70 werd ben ik gestopt met werken en geniet ik nu van mijn rust.

Ook vandaag begint de dag voor 7 uur, ga mij dan gelijk wassen en aankleden. Daarna eten en de krant lezen om vervolgens het huishouden te gaan doen. En dan naar buiten, in de tuin groeit altijd onkruid, dus… In de schuur is altijd nog wel een klusje te doen. Mij vervelen doe ik gelukkig nooit.

Daarna eten koken, koffie drinken en nog even TV kijken. Dan is het weer bedtijd, welterusten en morgen gezond weer op.

Nico Keijzer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *