Woensdag 18 maart

Allereerst maar eens voorstellen. Ik ben Aldwin Korevaar 33 jaar en getrouwd met Doris Lodder. Wij wonen alweer 11 jaar in de Wetering te Goudriaan.

Sinds 3 ½ jaar ben ik mede-eigenaar van Aannemingsbedrijf Ateko BV uit Meerkerk. Wij zijn werkzaam in de sector grond-weg en waterbouw.  Ons huis in de Wetering hebben wij tijdens de 2de bouwfase kunnen bemachtigen en daarmee vanaf de eerste steen zien worden opgebouwd. Alhoewel ik mij na 11 jaar een echte Goudrianer begin te voelen, ben ik het niet. Van oorsprong kom ik uit Giessenburg. Tijdens mijn jeugd ben ik opgegroeid op een boerenbedrijf. Dit is waarschijnlijk één van de redenen dat ik me thuis voel in het rustige plattelandsdorp Goudriaan.

Vanochtend om 6.00 uur werd ik gewekt door een schreeuwende wekker, die mij vertelde dat de dag weer is begonnen. Na 2 verslavende bakken koffie de computer gestart, en een aantal mails beantwoord. De Coronavirus is ook in onze orderportefeuille toegeslagen. De eerste opdrachtgever , een farmaceutisch bedrijf uit Gorinchem, geeft aan dat er tot nader order geen externe mensen meer welkom zijn. Begrijpelijk, maar wel balen, want er is bij dit bedrijf nog voor 4 weken werk gepland komende periode. Na het beantwoorden van een aantal mails, nog even snel een offerte de deur uit werken voor een nieuw te bouwen stuw met vispassage te Woerden.

Om 10.00 uur wordt het hoog tijd om de werkkleding aan te trekken om mijn collega te gaan assisteren in Papendrecht. Hier zijn we bij transportbedrijf Schenk BV een tweetal olie smeergoten aan het dichtstorten. De betonauto staat voor 11.00 uur op de planning dus haast is geboden. Tegen de klok van 15.00 uur zijn we gereed met onze werkzaamheden en is de beton gestort en glad gevlinderd. Komende periode kan deze vloer gaan uitharden.

Normaal staat er op de woensdag avond van 20.00 uur tot 21.30 uur een trainingsavond bij voetbalclub VVAC gepland. Maar door het Coronavirus is dit voor de komende periode afgelast. Daarom nu maar samen met Doris naar Karwei geweest en een aantal potten muurverf en een lamp gehaald.

Om 22.00 uur sluiten we de avond af met een biertje op de bank. Om vervolgens om 23.00 uur ons bed op te gaan zoeken.           

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *