Woensdag 23 december

Beste inwoners van het mooie Goudriaan,

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Joël van der Grijn, 20 jaar jong en woon in de van Assendelftstraat. Mijn hobby’s zijn klussen en met vrienden op stap gaan (wat nu helaas niet meer kan vanwege de corona).  Afgelopen mei heb ik mijn opleiding Elektrotechniek BOL-4 afgerond in Nieuwegein. Nadat ik mijn opleiding heb afgerond ben ik aan de slag gegaan bij ETB van Houwelingen in Molenaarsgraaf, waar ik nu ruim een half jaar met veel plezier mijn werk doe.

Mijn dag vandaag begon met zoals gewoonlijk een strijd tegen de klok aangezien het gisteren laat is geworden. Snel wat boterhammen en beleg gepakt en vlug naar de zaak gegaan waar ik rond 7:00 uur was. Op de zaak aangekomen heb ik het materiaal gepakt voor vandaag en een bakje koffie voor onderweg. Het was een kort ritje, omdat het mooie Goudriaan op de planning stond.

Bij fam. Blokland op de Hoogt ben ik bezig met het bijna helemaal opnieuw aanleggen van de elektrotechnische installatie, omdat het dak van de stal eraf is geweest voor het verzwaren van de constructie. Dit is gedaan omdat er rond de 1000 zonnepanelen op het dak zijn gemonteerd. In januari is het de bedoeling dat ik die zonnepanelen ga aansluiten en is het de bedoeling dat ik de nieuwe hoofdaansluiting ga monteren omdat deze verzwaard moet worden.

‘s Middags ben ik iets eerder gestopt aangezien ik mijn telefoonscherm moest laten repareren en ben ik terug naar de zaak gegaan om snel even de planning voor de volgende dag door te nemen.

Rond 18:00 was ik weer thuis waar ondertussen het eten al voor me klaar stond. Na het eten ben ik vlug naar oud dorpsbewoner Arend Vonk gegaan waar ik bezig ben samen met Joeri Korevaar met de elektra in z’n nieuwe woning te Noordeloos. Rond 22:30 was het mooi geweest en hebben we nog wat gedronken en ben ik weer naar huis gegaan. Thuisgekomen ben ik met een voldaan gevoel naar bed gegaan en ben ik heerlijk in slaap gevallen.

Joël van der Grijn

PS. Ik ben het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *