Woensdag 29 april

Hallo allemaal, vandaag een inkijkje in mijn dag. Mijn naam is Peter Verhoeven (34 jaar) en ik woon samen met mijn vrouw Mariena en onze 2 dochters Jenthe (3 jaar) en Nore (bijna 3 maanden) in de Hoeve. Wij wonen in het laatste huis van het rijtje, een heerlijk plekje vinden wij zelf.

Ik ontwaak vandaag niet in Goudriaan maar in Dodewaard. Hier heb ik de afgelopen nacht geslapen in mijn vrachtwagen. Voor mijn werk als internationaal chauffeur ben ik regelmatig een nachtje weg van huis. Mijn dag begint als mijn wekker afgaat om 3.30 uur. Om 4.00 uur vertrek ik richting Rotterdam waar ik 5.45 uur aankom. Ik ga de lege container die ik bij mij heb hier op de terminal inleveren en zet weer 2 volle containers op. De reis gaat na het wisselen verder. De eerste container moet bij een bedrijf in Gouda worden gelost. In principe kan er van alles in de container zitten, deze keer zijn het allemaal losse doosjes met inhoud. Om 10.00 uur is deze leeg en kan ik verder rijden naar mijn tweede adres in Wijchen. Als deze container ook leeg is kan ik terug naar Rotterdam om weer te gaan wisselen. Onderweg bel ik nog even met 2 van mijn collega ’s. Ik kom 14.15 uur aan in Rotterdam. De 2 lege containers zet ik af op verschillende terminals. Erna zet ik weer 2 andere containers op voor de volgende dag. Hierna rijd ik richting huis en licht ik het thuisfront in dat ik vanavond mee eet. Het laatste stukje fiets ik naar huis, het is gelukkig droog.

Vanavond eten we een Hollandse pot; aardappeltjes met broccoli en een lekker stukje vlees. Het favoriete gerecht van onze oudste dochter. Het is fijn om gezellig met elkaar te eten op zo’n doordeweekse dag. Na het eten wordt er opgeruimd, nog even gespeeld, Jenthe wordt gedoucht, Nore krijgt een flesje en daarna is het voor Jenthe tijd om naar bed te gaan. Na een Bijbelverhaal en wat liedjes gaat Jenthe heerlijk slapen. Nog even rommelen in de tuin en erna lekker op de bank met onze jongste dochter. Na een half uurtje kroelen gaat ook zij heerlijk slapen.

De tv gaat aan en we maken samen een begin aan dit dagboek. Allebei nog even douchen, de hond uitlaten en dan nog een laatste flesje. Dan is het inmiddels tijd geworden om naar bed te gaan. Welterusten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *