Woensdag 9 september

Hallo allemaal. Mijn naam is Lucy Kooijman en ik ben getrouwd met Robert Kooijman. Samen zijn we de trotse ouders van Ruby en Rhys Kooijman. Wij wonen nu alweer 13 jaar aan het Brederodeplein op de hoek in het mooie Goudriaan. Robert ooit hier begonnen als “de visboer”, maar nu ondertussen trotse eigenaar van Party Catering lekker!!.

Vandaag mag ik vertellen over hoe wij onze dag beleven. Vandaag moet ik onverwachts werken, dus gaat de wekker om kwart voor 7 af. Douchen, aankleden, ontbijt, koffie, brood smeren voor Ruby en hond, kat en schildpad eten geven en dan kan Rhys om 8.15 uur de deur uit en Ruby en ik om 8.20 uur. Robert is dan al om 7.30 uur vertrokken.

Vandaag is Robert gelukkig om 12.00 uur klaar met een opdracht en is dus thuis als Rhys thuis komt.

Rhys moet om 15.30 uur bij de kapper zijn en komt blij, met blauw haar thuis. Dan mag hij nog een kleine snack eten, want om 17.30 uur vertrekt hij alweer voor voetbaltraining. Ondertussen is Ruby ook thuis gekomen en die gaat naar boven aan haar huiswerk. Als ik dan thuiskom, kunnen we gelukkig gelijk patatjes eten want het is woensdag, dus hoeft er bij ons niemand te koken.

Om 19.00 uur komt Rhys thuis van trainen en die kan dan ook zijn patatjes halen. Daarna gaat hij douchen en naar bed. Samen lezen we nog uit de Gorgels en dan gaat hij toch echt slapen. Moe is hij wel, want tweede volle week (groep 5, dus ook vrijdagmiddag) naar school en weer 2 x per week voetbaltraining gehad. En extra spannend, want morgen trakteren op school! Eindelijk, want 5 augustus al jarig geweest. Ruby is nog even naar buiten met vrienden en wij drinken koffie op de bank. Nog even tv kijken. Ruby thuis en naar bed en rond 23.00 uur is het voor ons ook einde dag en lekker naar bed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *