Zaterdag 12 september

Ik ben Annet Blokland, 46 jaar en woon al 28 jaar in Goudriaan samen met mijn man Marco en dochter Iris. (Je weet wel dat meisje van het postkantoor was het altijd 😂)

Van de week, toen ik aan het shoppen was op onze markt 😉, werd ik gevraagd of ik een stukje wil schrijven voor het dagboek van Goudriaan. Ik koos voor de zaterdag, altijd wel een gezellig dag van de week vind ik zelf. Lekker wat langer blijven liggen en een wasje gedaan zoals bij ieder ander gezin.

Met Iris en de hond gewandeld naar het Raadhuis en daar een lekkere cappuccino gedronken 🥰

Daarna naar het 🐴 uitmesten, ze geneest van een hoefzweer dus met haar voetje in de biotex 2x per dag. Beetje lomp is ze af en toe en ben je zelf ook weer lekker schoon.

Daarna had dochterlief een lekkere lunch gemaakt hmmmm. Wat een luxe is dat zeg👍 dat doet ze graag. En ik eet het heel graag op 😉

Mijn tasje gepakt, de hond gaat er al naast zitten van… “ vergeet mij niet” en gereden naar Schoonhoven.

Heerlijk een nachtje met de camper en vrienden op de camping Wilgerak gestaan wat een schitterend uitzicht en wat wonen we toch mooi 😍 uitkijk op de haven en de andere kant de Lek.

Ook leuke Tiny house te huur zag ik, een aanrader!

We hadden mooi weer 🌞 genieten met elkaar. Lekker stokbroodje met brie en een lekker biertje erbij. Wat kan het leven goed zijn!

Groetjes Annet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *