Zaterdag 16 mei

Hallo iedereen!

Vandaag, 16 mei, mogen wij in het dagboek schrijven. Wij zijn Branko en Nada Jelovic. Oorspronkelijk komen wij uit Bosnië, tijdens de oorlog in 1994 zijn wij naar Nederland gekomen. Even in Someren gewoond en sinds 1995 in Goudriaan. Waar we met veel plezier wonen. Branko heeft altijd bij timmerfabriek Gebr. Bos gewerkt, maar is vorig jaar 67 geworden en dus met pensioen. Maar helemaal niet meer werken is een grote stap, dus werkt hij nog 2 dagen per week. Ik, Nada, ben 63 jaar en werk bij Fris Facilitair, dagelijks ben ik een aantal uur bij drukkerij de Groot te vinden om daar alles lekker fris en schoon te houden.

Maar vandaag is het zaterdag, onze vrije dag. Helaas, nu in de coronatijd, kunnen we niet alles doen wat we willen. Branko volleybalt meestal op zaterdag, maar dat kan nu helaas ook niet.

We hebben eerst lekker uitgeslapen. Daarna koffie en ontbijt. Na de koffie vertrekken we naar Gorinchem voor de boodschappen.

’s Middags komen onze zoon, schoondochter en 2 van onze 3 kleinkinderen gezellig langs. We drinken en praten wat, eten een hapje met elkaar en daarna gaan ze weer naar huis.

Aan het begin van de avond wandelen we een rondje door het mooie Goudriaan. Fijn om in zo’n dorpje te wonen. Als we terug zijn rommelt Branko nog wat in de tuin. Daarna koffietijd en lekker op de bank om televisie te kijken.

Hartelijke groeten van Branko en Nada Jelovic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *