Zaterdag 25 april

Hallo allemaal, wij zijn Frits (56) en Esther(54)  Kok. We hebben 2 zoons, een lieve schoondochter en zijn de trotse opa en oma van 2 kleindochters van 4 en 2 jaar. Wij wonen sinds 14 februari 2015 in Goudriaan in de boerderij van “van Buuren” met heel veel plezier. Wij zijn beiden geboren en getogen in Ridderkerk.

Vanochtend om 8.00 zijn we opgestaan en hebben we eerst rustig een ontbijt gemaakt met een kop thee en koffie. Na het ontbijt zijn we lekker naar buiten gegaan om in de tuin te gaan werken. We zijn een moestuin aan het maken. We hebben moestuinbakken gemaakt, dit omdat we de grond niet in kunnen, doordat er vroeger een pad heeft gelegen.

De kar grond die klaar stond hebben we leeg geschept in de moestuinbakken en deze gelijk gevuld met diverse groentestekjes en kruidenzaadjes. Nu moet er nog een klein stukje bestraat worden, maar we komen net wat stenen tekort, dus daar moeten we nog even naar op zoek.

Na de lunch hebben we de voortuin onder handen genomen, deze is ook weer ontdaan van alle onkruid en het gras in de achtertuin is ook weer gemaaid.

Om 16.00 uur zijn we er mee gestopt en hebben we nog lekker een versnapering in de tuin genomen en nog even van het zonnetje genoten.

Na het avondeten hebben we nog even een wandeling gemaakt en de rest van de avond hebben we tv gekeken tot het tijd was om naar bed te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *