Zaterdag 28 november

Beste dorpsgenoten,

Wat leuk om een bijdrage te leveren aan het dagboek van Goudriaan! Via het dagboek hebben we heel wat dorpsgenoten leren kennen. En zo kom je te weten dat je niet de enige Zeeuw in het dorp bent, hoe leuk is dat! 

Wij zijn Ed en Willemijn en we wonen hier sinds 6 jaar. Iedere dag genieten we van het landschap, de rust en de gezelligheid van het dorp. Zo ook vandaag. In de tuin is het druk met allerlei vogels. Ze hebben de laatste appeltjes (sier-appeltjes) in de boomgaard gevonden. De zon worstelt zich door de wolken heen.

Na een werkweek is het voor mij altijd heerlijk ontspannen om in de tuin te rommelen, zeker zo’n dag als vandaag als de zon volop schijnt. Terwijl ik buiten bezig ben, komen allerlei buren voorbij. Dat maakt het juist in deze stille Corona-tijd zo gezellig; een groet aan de ene buur en een praatje met de andere buur.  

Ed is druk bezig met de uitbouw van onze schuur. Vandaag is het aansluiten van al het leidingwerk aan de beurt. En hoewel Sinterklaas nog in het land is, kan ik niet wachten om buiten alvast de kerstlichtjes op te hangen.

Door de drukte van het verbouwen komen we er dit jaar niet aan toe om de lichtjes in onze grote boom te hangen. Maar de foto van een eerder jaar is ook mooi en daar genieten we ook van.

We wensen al onze dorpsgenoten alvast fijne kerstdagen en een heel goed 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *