Zaterdag 29 februari

Vandaag wil ik wat over mezelf schrijven en wat ik vandaag gedaan heb.

Ik ben Henk Blokland, 51 jaar geleden geboren in Dordrecht. Opgegroeid en tot 2009 gewoond in Brandwijk. In 2009 gaan wonen in de Wetering en sinds 2010 gehuwd met Clara  en nu al weer bijna 4 jaar met plezier woonachtig aan de Burgemeester van Slijpestraat.

Zaterdag is meestal mijn fietsdag. Van half januari tot half oktober op de racefiets. Tussenliggende periode op de mountainbike. In de winter gaan Clara en ik bijna wekelijks zwemmen in Sliedrecht.

Het wegseizoen begonnen met 5 clubwedstrijden op zaterdag. Lekker gereden en goed geklasseerd. Vandaag wil ik wat langer fietsen en in een andere omgeving. Vandaag staat de eerste racefiets toertocht op het programma de Zuid Veluwetocht in Dodewaard van 100 km. Vanmorgen om 7 uur opgestaan en niet gekeken naar het weerbericht. In het begin van het wegseizoen altijd gemotiveerd en kan de kilometers goed gebruiken om de conditie te verbeteren. Tocht was pittig omdat het eerst flink regenende en op de terugweg vanuit Harskamp er een flinke tegenwind was. Mooie tocht met een paar bekende heuvels (Italiaanse Weg in Doorwerth en de Defensieweg in Rhenen). Lekker en makkelijk meegereden in de groep.

Bij thuiskomst de fiets schoongemaakt, kleding in de was gedaan en onze lieve poes Dickie van een vleesje voorzien. Nu geen rust door televisie te kijken of krant te lezen maar naar een verjaardag van een neefje in Woudenberg. Gezellig gevierd en alle familie van Clara gezien. Verjaardag in de kelder van hun huis, omdat hun huis nu grondig wordt verbouwd.

Bij thuiskomst soep gegeten en op naar de volgende verjaardag van een vriend van mij in Geertruidenberg. Een echte mannenverjaardag was dat.

Deze zaterdag was wel erg vol. Gelukkig is er een zondag om uit te rusten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *