Zaterdag 9 mei

Lieve dagboeklezers,

Ik ben Emma Susan van den Berg (20) en ben sinds vier jaar een officiële Goudrianer. Maar wat is het gezellig hier!

Mijn zaterdag begon om 9 uur. Ben de afgelopen week bezig geweest met het project “Krukje”. Ik heb een nieuwe plant voor op mijn kamer gekocht en zocht daar een leuk krukje om de plant op te zetten. Thuis hadden we een wit krukje staan en die heb ik een opknapbeurt gegeven. De bedoeling was eigenlijk om het nu geverfde deel zwart te maken maar vond dit grondverf kleurtje ook wel erg mooi. Twijfel ging alleen toch wel een beetje toe slaan… is zwart niet mooier? Gelukkig hadden we nog een precies hetzelfde krukje staan! Zaterdagochtend begonnen met deze kaal te maken en hopen volgende week hem dan te verven. En dan maar eens kiezen of het nou zwart wordt of toch het grondverf kleurtje…

/var/folders/x7/632p4k9j4yjcygr1h6dk8qvm0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/34703c2e-c1c7-4db7-ad9f-d23f5c17f0ae

Begin van de middag heb ik een filmpje van mezelf opgenomen voor de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Omdat ik zelf 6 jaar geleden een hersenletsel heb opgelopen probeer ik mij in te zetten voor jongeren met niet aangeboren hersenletsel. Ik doe nu actief vrijwilligers werk en ben Ambassadeur geworden van Hersenletsel.nl. Het filmpje is speciaal voor de dag van de beroerte. Om zo tips rond te verspreiden en extra aandacht vragen voor mensen met niet aangeboren hersenletsel.

Ondertussen is het alweer half 2. Om 3 uur moet ik werken dus tot die tijd ga ik nog even foto’s bewerken. Ik zit in mijn tweede jaar van fotografie opleiding Statief. Nu met corona zien mijn opdrachten en examens er iets anders uit maar dat geeft juist weer een extra uitdaging. De opdrachten zijn erg wisselend, van studio tot buitenfotografie. Erg leuk om met alles te oefenen! 

Om tien voor drie stap ik op de fiets richting Het Raadhuis. Normaal werk ik in de bediening of sta ik achter de bar. Maar met corona zijn we omgetoverd tot een afhaal/bezorg restaurant en neem ik alle bestellingen op of ik breng de bestellingen rond. In het begin was dit even wennen. Maar na een paar weken went het alweer snel en voelt het alsof je nooit anders gedaan hebt. Je topografie wordt er ook ineens een stuk beter van 😉 . Gelukkig hebben we deze week te horen gekregen dat we 1 Juni weer open mogen. Erg blij mee want bedienen doen we toch iets liever in plaats van de hele dag bestellingen opnemen en beantwoorden. Om 9 uur was mijn werkdag weer klaar. Heb s’ avonds lekker filmpje gekeken en ben toen naar bed gegaan.

Liefs, Emma Susan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *