Zondag 10 mei

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Aafje van Dijk, woon in de Van Tetsstraat, heb een zoon en twee kleinkinderen. Ik ben geboren in Willige-Langerak in 1950 en van daar naar Giessenburg verhuisd.

Ik was negen jaar toen ik in Goudriaan ging wonen.

Naar vele jaren op de Postkade gewoond te hebben woon ik nu alweer meer dan twintig jaar in de Van Tetsstraat, ben pensionado dus ik werk niet meer en ik zit momenteel veel thuis in verband met corona , normaal doe ik vrijwilligerswerk in de Merwebolder en bij de Drukkerij en elke donderdag help ik met koken in Ottoland in de Huiskamer. Ben je alleen of bejaard meld je dan eens aan om te komen eten, het is laagdrempelig en het kost niet veel. Wat meer Goudriaanse inbreng is welkom.

Mijn hobby is breien. Ik krijg vaak restjes van mensen, daar ben ik erg blij mee. Dan brei ik dekentjes, truitjes, sokken, sjaals en mutsjes voor de arme mensen in het buitenland, dus als u wat wol over hebt!

O ja, nu nog mijn dagindeling. Ongeveer half negen opgestaan, mijn ontbijt genuttigd met de nodige koffie, daarna gedoucht en aangekleed om vervolgens online de kerkdienst te beluisteren. Daarna kwam mijn zoon op bezoek, samen koffie gedronken en een heerlijke doos chocolade gekregen voor Moederdag. ‘s Midags zitten handwerken en in de avond tv gekeken, zo rond elf uur naar bed gegaan.

Met vriendelijke groet,

Aafje van Dijk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *