Zondag 15 maart

Ik zal ons even voorstellen. Ik, Marjolijn, getrouwd met Jaco en onze dochters Lotte en Rosalie wonen met veel plezier sinds 2005 in het wonderschone Goudriaan. 

We beginnen de zondag rustig, de meiden en ik slapen uit en Jaco zit om 9.00 uur al op de racefiets, dit is zijn grootste hobby.

We hebben rond de middag bij zijn vader in Molenaarsgraaf afgesproken. Dit doen we bijna wekelijks. Lotte gaat er hardlopend naar toe en Rosalie en ik met de auto.

Het onderwerp van gesprek is het Coronavirus. Deze week zijn er meerdere trainingen en wedstrijden afgelast wat erg jammer, maar begrijpelijk is.

De meiden zouden vanavond op de ijsbaan in Breda hun laatste slotwedstrijd hebben geschaatst, maar helaas is deze ook afgelast Lotte schaatst bij de gewestelijke baanselectie Breda en Rosalie zit op hardrijden bij de ija (wie er wil leren schaatsen is welkom, jong en oud)

Later deze middag horen we ook dat de scholen dicht gaan tot voorlopig 6 april, dus 3 weken thuis. Lotte zit voor haar toetsweek en haar HAVO examen dus spannend en Rosalie gaat na de zomervakantie ook naar een nieuwe school.

Na het gezamenlijke avondeten op de bank met zijn allen, met koffie, Boer zoekt Vrouw kijken.

Met lieve groet aan alle dorpsgenoten van de Fam. Bakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *