Zondag 2 februari

Vanaf vandaag mag de Van Gentstraat een week de invulling voor het Dagboek van Goudriaan verzorgen. Ik, Gerda Klein (51), mag het spits afbijten.

Het is zondag 2 februari en dorpsmens als ik ben ga ik deze week toch al voor de derde keer een stad opzoeken. Na Utrecht en Rotterdam reis ik vandaag af naar Amsterdam met mijn moeder en twee kids, Harm van 13 en Gijs van 10. We gaan een bezoek brengen aan NEMO, een leuk interactief Science Museum. Dit museum stond al langer op ons verlanglijstje, dus toen we een uitnodiging kregen van de Bankgiroloterij hoefden we niet lang na te denken ☺

In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn. Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ervaar je als bezoeker hoe bijzonder alledaagse dingen zijn. Na ons bezoek aan het museum zijn we via het Centraal Station nog even het Damrak opgelopen. Onder het mom… als je er dan toch bent zeg maar ? Na daar nog even wat gegeten te hebben, lieten we rond zes uur Amsterdam weer achter ons.

Kwart voor zeven uur waren we weer terug in ons mooie, rustige Goudriaan. Even in de stad vind ik best leuk en gezellig, maar wat is het toch altijd weer fijn als je de vertrouwde polder in rijdt ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *