Zondag 21 juni

Vaderdag

De langste dag

En vandaag begint de zomer!

Mijn naam is Lillian Panjer, 56 jaar. Ik ben getrouwd met Theo, samen hebben we 2 dochters Larissa en Jessica en zoon Rick. Inmiddels trotse oma en opa van 4 kleinkinderen. We wonen bijna 25 jaar in Goudriaan. Per toeval hier neergestreken en nooit meer weggegaan.

Vandaag is het Vaderdag, en vandaag 28 jaar geleden werd onze zoon geboren ( ook op Vaderdag). Dat vieren we vandaag hier in Goudriaan, op gepaste afstand met zijn zussen, zwagers en de kleinkinderen. De jarige job staat al vroeg op de stoep en in de loop van de dag volgt de rest van het gezelschap. Het is gelukkig mooi weer dus zitten we de hele dag lekker in de tuin. ‘s Middags kunnen de kinderen nog lekker varen en ‘s avonds met z’n allen aan de Chinese maaltijd. Aangezien we altijd bang zijn dat we tekort hebben eten we waarschijnlijk deze week nog een aantal dagen rijst en bami.

Om 20.00 uur zwaaien we het hele spul weer uit en wordt de vaatwasser voor de tweede keer gevuld, nog even alles opruimen en dan kunnen we uitgeteld, languit op de bank. Een zeer geslaagde dag.

Morgen gaan we weer fris aan de slag met onze voortuin. Daar wordt momenteel flink aan gewerkt. Op de foto’s zie je het plekje waar onze oliebollen-bak-schuurtje stond. Inmiddels een prachtig terras geworden waar het heerlijk vertoeven is en er een nieuwe schuur is gekomen met meer ruimte om de oliebollen te bakken. Het werd hoogtijd dat de tuin onderhanden werd genomen, er is nog heel veel te doen.

Gr Lillian en hou het gezond !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *