Zondag 27 december

Het is vandaag derde Kerstdag. Dat is bij ons een beetje een traditie. Met vrienden eten we de restanten van de dagen ervoor op. Dresscode is joggingbroek, geen uitzondering. Maar net als veel dingen dit jaar is het ook nu anders. Het buurmeisje van onze vrienden is positief getest en ook zij moeten vijf dagen in quarantaine. Dus het lijkt erop dat het een dag wordt zoals zovele.

Misschien moet ik mij nog even voorstellen. Ik ben Ferry Verheij en ik woon in Noordeloos. Dus wat doe ik in ‘Het dagboek van Goudriaan’? Samen met Gerjan de Vries zijn wij nu druk met het maken van een TV-programma voor de Gemeente Molenlanden. De gemeente zocht een alternatief voor de traditionele nieuwjaarsreceptie, omdat dit onder de huidige omstandigheden niet door kon gaan. Dus hebben wij ‘Molenlanden waait door’ bedacht. Een programma met leuke tafelgesprekken, reportages, muziek, etc. Dit programma wordt 8 januari om 19:00 uur uitgezonden.

Eén van de reportages in dit programma gaat over ‘Het dagboek van Goudriaan’. Ik heb een korte reportage gemaakt van een aantal mensen die in het dagboek staan. Wie dat zijn? Daarvoor nodig ik jullie uit om op 8 januari te kijken. Meer informatie vind je via deze link. Waarschijnlijk zal er ook wel een link op Facebook staan.

Nog even terug naar mijn dag, want dit is tenslotte een dagboek. Het werd een dag van een beetje alles wat. Beetje uitslapen, beetje video monteren, beetje fietsen, beetje Netflixen. Je kent ze wel die ‘beetje-dagen’. Van mij mogen de dagen wel weer wat langer worden, de zon mag zich iets meer laten zien en de temperatuur mag omhoog. Dat de dagen zich weer wat meer mogen vullen met ‘veel’. In goede gezondheid, dat natuurlijk wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *