Zondag 29 maart

Wij zijn de twee nieuwste bewoners van Goudriaan, denk ik. Wij wonen sinds december op de Noordzijde. Na een verbouwing van een paar maandjes konden wij eindelijk intrekken in ons mooie huisje

Wat zijn het gekke dagen. Het is stil op straat, maar in de natuur is het des te drukker. Heel veel vogels klinken er in het Goudriaanse land.

Vannacht hadden we ons nichtje Dyantha te logeren. We waren laat uit bed, omdat de klok vannacht is verzet, we gingen een uurtje vooruit met de tijd.

Willy en Babe

Vanochtend als ontbijt heb ik met Dyantha American Pancakes gemaakt. Toen de buikjes vol waren was het tijd om de buikjes van de beestjes te vullen.  Zodra ik de deur uitstap hoor ik de varkens al gillen om eten. Wij hebben 2 varkens, Willy en Babe. En Willy en Babe hebben altijd honger. Ook hebben we 5 kippen en een haan. Nadat de buikjes van de dieren waren gevuld gingen we naar de pleegouders van Dyantha, de zus van Stephan, daar hebben we heerlijk soep gegeten na kerktijd.

Zondagmiddag hebben we eigenlijk een beetje zitten niksen. Laat in de middag zijn wij richting Abcoude gereden, daar wonen mijn ouders. Waar wij een heerlijk maal kregen, namelijk de eerste asperges.

Dat was het weekend dan weer, weer helemaal opgeladen voor een nieuwe werkweek. Want dit gaat bij ons allemaal nog wel door. Ik ben zelf fysiotherapeut en doe nu vooral videoconsulten en Stephan werkt in de waterbouw.

Zo gaan de dagen toch snel, maar ook wel weer langzaam. Hopelijk gaat snel het normale leven weer beginnen.

Dit zijn Willy en Babe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *