Zondag 5 januari

Naam: Jasja van der Grijn

Leeftijd: 21 jaar

Studie: Algemene Sociale Wetenschappen (ASW) in Utrecht en ik wil de master Orthopedagogiek gaan doen.

Lief dagboek,

Het is vandaag zondag. Voor mij eigenlijk altijd een beetje een standaard dag. Ik ga naar de kerk, breng tijd met mijn familie door, maak de Multistee schoon en tussendoor doe ik zo veel mogelijk voor school.

Vanochtend had ik een beetje moeite om op te staan na een avondje met Laura de Vries, Joël van der Grijn en het Hok van Ottoland in de Boerenklaas waar de band Niks Aan De Zeis speelde.

Mijn wekker ging vandaag om 08:30, want het was weer de beurt aan mij om Kindernevendienst te geven in de kerk aan de groepen 4 t/m 6. Na afloop van de kerk ben ik direct aan de studie gegaan.

De afgelopen 2,5 week heb ik namelijk helemaal niets aan school gedaan en vooral genoten! Maar dan ook écht genoten… Ik ben naar Maastricht geweest met Laura en heb de feestdagen doorgebracht met mijn familie. Verder hadden we met het personeel van het Raadhuis een leuk personeelsfeestje en heb ik samen met de Kate van Goudriaan een feest met Oud & Nieuw georganiseerd in het Jeugdhonk.

Na Oud & Nieuw heb ik lekker geluncht met Marianne Dame en Laura de Vries bij Spek en Bonen in Sliedrecht (aanrader) en heb ik mijn voetbalteam aangemoedigd in de Oosterbliek. En als kers op de taart heb ik nog een kerstdiner gehad met mijn vrienden van de middelbare school.

Dus zoals ik al zei, flink genoten in de kerstvakantie.

Maar dat betekent ook weinig tijd vrijgemaakt voor school! Na het maken van mijn planning kreeg ik een beetje stress. De komende twee weken kan ik flink aan de bak want dan heb ik weer tentamens en deadlines.

En terwijl ik dit schrijf voel ik de stress alweer op komen haha, want ik wil heel graag dit jaar mijn bachelor halen, zodat ik na de zomervakantie kan beginnen aan de premaster Pedagogische Wetenschappen.

Iedere zondag maak ik de Multistee schoon samen met Lieke van Neppelenbroek, zodat de grote zaal weer gebruikt kan worden voor schoolgym op de maandag. Vandaag hebben we even een flinke beurt gedaan en alle speeltoestellen uit het hok gehaald en schoongemaakt.

Gelukkig was ik net op tijd thuis voor Heel Holland Bakt!!

Liefs, Jasja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *