Zondag 5 juli

Vandaag de dag dat wij wat schrijven in het dagboek. Even voorstellen: Ik ben Norma den Hartog van Vuuren, geboren in Goudriaan en getrouwd met Jan den Hartog.  Samen hebben wij 2 zoons, 1 woonachtig in Goudriaan en 1 in de stad Utrecht. Ik ben geboren op  t’ Fort en in 1983 getrouwd met Jan en zijn gaan wonen in de Burg. v Slijpestraat. Later verhuisd naar de Wetering en wonen daar nog steeds met veel plezier.

Vandaag rustig opgestaan,  Jan doet zijn wekelijkse ritje op de racefiets door de Alblasserwaardse polder. Vandaag vochtig weer met veel wind, maar toch een lekkere ontspanning.

Ik begin de dag op Zondag  wat later en trek mijn wandelschoenen aan om een rondje te wandelen, van circa 12 km. Trainen voor de Vierdaagse van Nijmegen hoeft dit jaar niet, maar we moeten wel getraind blijven. Rond de klok van 12.00 uur zijn wij beiden voor de lunch weer thuis. 

Lekker opfrissen en  eten, daarna de wekelijkse boekhouding. Vanmiddag ga ik op bezoek bij mijn moeder in de Vijverhof, zij is 90 jaar en kijkt altijd naar een bezoekje uit.  Jan kijkt  vanmiddag graag naar de F1 die vanwege Covid 19 lang niet is geweest. Na het avondeten nog wat lezen, tv kijken en computeren. Brood klaarmaken voor de volgende dag, want de wekker loopt morgenochtend  vroeg voor ons beiden  weer af.

Groetjes,

 Norma en Jan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *