Zondag 9 februari

“Mama, ik ben klaar met slapen” , “mama, ik ben klaar met slapen”. Dat is onze Ard; 2 jaar (bijna 3 jaar) die heerlijk kan uitslapen… Ik haal Ard uit bed en leg hem nog heel even tussen ons in. Heerlijk ?.  Het is inmiddels 8:30 uur… Thijs ligt ook nog in bed. Roan en Carlijn zijn net naar beneden gegaan. Om alvast een boek of Duckie te lezen.

Vandaag, weersverwachting: Het KNMI heeft vanwege de naderende storm Ciara voor het hele land code oranje afgegeven ⚠️ De waarschuwing is van kracht vanaf het eind van de middag.

Na toch wel wat te moeten haasten… zitten we in de auto om naar de kerk te gaan. Vanochtend gaat de preek over Abraham. Net als Abraham mogen wij ook weten dat God naar je luistert, als je tot Hem bidt. Misschien niet op jouw manier of plan, maar wel op de goede manier. Daar mag je op vertrouwen.

Normaal gaan we meestal wel een bakkie doen bij één van onze ouders, maar vandaag even uitrusten…. Het was gisteren namelijk een aardig drukke dag. ’s Morgens ging Arjan met Carlijn en Ard eerst de kraan en de vrachtwagen halen in Langerak. En Roan heeft ’s morgens zijn éérste voetbalwedstrijd gespeeld. En GEWONNEN !!! ’s Middags kreeg Thijs zijn eerste Caterpilar Kraan les! Zo hebben Arjan met de kettingzaag en Thijs in de kraan de enorme stapel hout achter de schuur een stuk kleiner gemaakt. En ’s avonds nog naar een verjaardag van onze vrienden.

Na koffie drinken, (voor)lezen, eten, is het tijd om naar de Zondagsschool te gaan. Ik geef leiding aan de jongste groep; 4 t/m 6 jaar ong. Na het zingen, naar vertelling luisteren, knutselen en een spelletje doen, dan is het uur weer om. Als we weer thuis zijn komt Ard net uit bed na zijn middagslaapje gedaan te hebben. Een stukje wandelen of fietsen gaan we vandaag toch maar niet doen. Thijs, Roan en Carlijn willen nog wel uitwaaien.. vliegeren en op het skateboard zo hard mogelijk met de wind in de rug gaan.

‘s Avonds wordt de wind nog sterker en het regent. Voordat de kids naar bed gaan, nog even wat knutselen; knippen vindt Ard nu het interessants ;). Als alle kinderen op bed liggen en de broodtrommels en tassen voor de volgende werkdag klaar zijn, kan ik nog lekker op de bank … m’n boek verder lezen.

Dit was onze bijdrage voor het dagboek van Goudriaan. Veel leesplezier.

Groetjes Arjan & Jeanet, Thijs, Roan, Carlijn, Ard Korevaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *